Hoofdgerechten

VISGERECHTEN

prijs p.p

Gegrilde zalm met garnalensaus en zuiderse puree.
€ 18
Gegratineerde kabeljauw op een bedje van prei met puree.
€ 19
Normandische tongrollertjes met puree.
€ 19
Vis pannetje met fijne groentjes met puree.
€ 16
Gebakken kabeljauw met vissaus van riesling
en zuiderse puree.
€ 16
 

VLEESGERECHTEN

prijs p.p

Stoofpotje van varkenswangetjes op Vlaamse wijze

€ 18

Krokant varkenshaasje met gestoofd witloof en gratin

€ 17

Kalkoengebraad met saus naar keuze groenten mengeling en kroketten

€ 17

Parelhoen met veenbessen champinons, gratin

€ 19

Lams korteletjes met Rustieke geroosterde groenten en kriel aardappelen

€ 19

Kalfsstoofpotje met bruin bier en groenten mengeling,en kriel aardappelen

€ 19

Gentse waterzooi

€ 17

Hinderagout met mosterd, cashewnoten,seizoensgroenten.

Gerecht te verkrijgen van november tot januwari

€ 19

Rosé gebraden eendenborst met sausje van appel en tijm en kroketten

€ 19