Hoofdgerechten

VISGERECHTEN |
prijs p.p |
Gegrilde zalm met garnalensaus en zuiderse puree. |
€ 18 |
Gegratineerde kabeljauw op een bedje van prei met puree. |
€ 19 |
Normandische tongrollertjes met puree. |
€ 19 |
Vis pannetje met fijne groentjes met puree. |
€ 16 |
Gebakken kabeljauw met vissaus van riesling
|
€ 16 |

VLEESGERECHTEN |
prijs p.p |
Stoofpotje van varkenswangetjes op Vlaamse wijze |
€ 18 |
Krokant varkenshaasje met gestoofd witloof en gratin |
€ 17 |
Kalkoengebraad met saus naar keuze groenten mengeling en kroketten |
€ 17 |
Parelhoen met veenbessen champinons, gratin |
€ 19 |
Lams korteletjes met Rustieke geroosterde groenten en kriel aardappelen |
€ 19 |
Kalfsstoofpotje met bruin bier en groenten mengeling,en kriel aardappelen |
€ 19 |
Gentse waterzooi |
€ 17 |
Hinderagout met mosterd, cashewnoten,seizoensgroenten.Gerecht te verkrijgen van november tot januwari |
€ 19 |
Rosé gebraden eendenborst met sausje van appel en tijm en kroketten |
€ 19 |